Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Курков написав дитячу казку про левеня та львівську мишку
Відомий письменник Андрій Курков написав дитячу книжку – «Маленьке левеня і львівська мишка». Письменник написав цю казку українською, хоч свою дорослу прозу він пише зазвичай російською. Вже найближчим часом книга вийде у «Видавництві Старого Лева».

 
«Ідея написати львівську казку в Андрія Куркова з’явилася більше року тому під час Львівського дитячого форуму. І навіть не лише ідея, а її словесне втілення. Під час одного з майстер-класів Андрій вигадав разом із дітками історію про маленьке левеня», – розповіли tvoemisto.tv у видавництві.
 
Художник у цієї книги теж незвичний – це Мар’ян Пирожок, який не лише художник-ілюстратор, а й лідер відомого гурту «ГИЧ-оркестр».
 
Завдяки тексту та ілюстраціям діти, розгорнувши книжку, зможуть зануритися у світ маленького левеняти, що народилося у цирку та львівської мишки, якій притаманні найкращі риси маленької галицької пані.
 
Книга буде готова у середині серпня, тоді ж і відбудеться її перша презентація за участі Андрія Куркова та «ГИЧ-оркестру». Традиційно презентуватиме видавництво цю книжку і під час Форуму видавців.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage