Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кротенята Мар’яни Прохасько і Тараса Прохаська: від книжки до іграшки
Кротенята з Букового Лісу, які народилися завдяки трилогії «Хто зробить сніг», «Куди зникло море», «Як зрозуміти козу» та книжці-картинці «Життя і сніг» Мар’яни Прохасько і Тараса Прохаська, вийшли за межі книжок і стали дерев’яними іграшками. «Кроти-близнюки» – це спільний проект Бюро іграшок lislis, Мар’яни Прохасько та «Видавництва Старого Лева». Дерев’яні кротенята, виготовлені вони вручну з деревини явора, виходять лімітованою колекцією.
 
«Кроти-близнюки» – це дві дерев’яні фігурки, що стануть друзями для кожної дитини. Вони вмостилися у теплому спальному мішку, де їм зовсім не страшні снігові замети. Тільки-но кроти прокидаються вранці, розпочинається подорож не лише знайомими стежками Букового лісу, а й безмежними лабіринтами дитячих фантазій. З цими фігурками малюк вигадає власні історії та вирішить, як саме йому бавитися сьогодні.
 
«Кротів-близнюків» можна зустріти на сайті Бюро іграшок lislis, в офісах та книгарнях Старого Лева: 
 
– у книгарні у Львові, пл. Ринок, 12;
– у книгарні у Львові, вул. Старознесенська, 24-26;
– у книгарні-кав`ярні в Києві, вул. Прорізна, 10;
– у книгарні в Києві, вул. Нижній Вал, 3-7;
– у книгарні-кав`ярні в Дніпрі, вул. Глінки, 20.
 
Нагадаємо, що це не перший НЕкнижковий проект, створений на основі кротячої серії. Книжка «Куди зникло море» містить інтерактивну частину – альбом пісень, написаний від імені однієї з персонажок твору Сонею Садовою. Музику написала і виконала Дана Винницька, а тексти – Софія Андрухович та Таня Малярчук. На основі цієї ж книжки створені дві вистави: у львівському Першому театрі (режисер Олена Крилова) та у польському театрі «Навпаки».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage