Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Космічні» розмови з астрофізиками
«Видавництво Старого Лева» підготувало серію відео за мотивами книжки Кирила Безкоровайного «Моя подруга з темної матерії». В онлайн-проєкті «“Космічні” розмови з астрофізиками» справжнісінькі вчені доступно пояснюють складні астрономічні поняття і діляться враженнями про художній нонфікшн для дітей авторства Кирила Безкоровайного, засновника науково-популярного медіа «Куншт».
 
«Моя подруга з темної матерії» — історія про брата і сестричку, які народилися в родині астрофізиків, тому телескоп і розповіді про космічні явища замість вечірніх казок, для них захоплива буденність. Після читання цієї книжки діти по-іншому вдивлятимуться у безмежне зоряне небо і надихнуться дізнатися більше про таємниці космосу. Три відеоролики з вченими, які розповідають про особливості своєї роботи та знайомлять із теорією великого вибуху, темною матерією та еволюцією зір, можуть стати початком шляху юних науковців у світ досліджень і відкриттів.
 
Дивіться усі відео на Facebook-сторінці Старого Лева:
 
- 8 вересня, 16:00 — «Космічна» розмова з астрофізикинею Дар’єю Добричевою про великий вибух.
 
- 10 вересня, 16:00 — «Космічна» розмова з науковим співробітником Астрономічної обсерваторії ЛНУ ім. Франка Максимом Ціжем про темну матерію.
 
- 12 вересня, 16:00 — «Космічна» розмова з астрофізикинею Оленою Компанієць про зорі.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage