Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Користувачі «Goodreads» назвали найкращі книги року

Goodreads 

 
Користувачі міжнародної  книжкової соціальної мережі «Goodreads» назвали найкращі книги року. Традиційно для щорічної премії «Goodreads Choice Awards» читачі обирали книги у кількох номінаціях. Старому Леву стало цікаво, які ж твори читачі зі всього світу вважають найкращими у галузі дитячої та підліткової літератури.
 
У номінації «Художні твори для підлітків» найкращою визнали роман «Ми були брехунами» Е. Локгарт. Це захопливий твір про кохання та брехню, яка може зруйнувати все. Ця книга також стала найпопулярнішою за кількістю запитів у пошуковій системі  «Goodreads».
 
Переможцем номінації «Фентезі і науково-популярна література для підлітків» стала книга «Місто небесного вогню» Кассандри Клер. Ця книга - історія зрад, жертв, боротьби зі злом є шостою частиною серії «Смертельні інструменти».
 
У номінації «Книжки для дітей середнього шкільного віку» читачі відзначили книгу про життя нащадків грецьких богів  «Кров Олімпу». Ця книга входить до серії Ріка Ріордана «Герої Олімпу».
 
А у номінації  «Книги-картинки» першу сходинку посіла книга художника Мо Вільямса  «Голуба слід покупати!», яка змусить посміхнутися і діток, і батьків.
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage