Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нещодавно із друкарень приїхала ще одна довгоочікувана мистецька новинка від Старого Лева. Книга С’юзі Годж у перекладі Павла Мигаля «Коротка історія мистецтва» вже у книгарнях і вона залюбки проведе вам екскурс у світ культури від найдавніших часів до сьогодення.

Книжка британської історикині мистецтв С’юзі Годж — це видання, яке познайомить читачів із усім розмаїття течій та стилів, технік і матеріалів, новаторських стилістичних прийомів та мистецьких впливів. Письменниця зібрала в книзі найбільш відомі й знакові роботи, розглянула їх у мистецькому та історичному контексті, а також розповіла про їхніх авторів. «Коротка історія мистецтва» — це унікальна книжка, яка з невимушеним стилем і естетичним оформленням допоможе відстежити розвиток культури і навчить аналізувати й захоплюватись усіма її плодами.

«Перекласти “Коротку історію мистецтва” “Видавництво Старого Лева” запропонувало мені в лютому 2019 року. Захоплива робота над перекладом тривала близько чотирьох місяців. Минуло лише трохи менше трьох років і книжку нарешті надрукували, — розповідає перекладач Павло Мигаль. — За професійну консультацію дякую своїй дружині-художниці. “Коротка історія мистецтва” Годж — це ніби інтерактивний довідник, але на папері, в зручному “кишеньковому” форматі. Такий довідник стане в пригоді кожній небайдужій до мистецтва людині. Його не завадить тримати на поличці в кожному домі».

С’юзі Годж — британська письменниця, художниця, журналістка, магістерка історії мистецтв. Авторка понад 100 книг та багатьох статей про історію мистецтва, дизайн, науку, релігію. Годж проводить семінари та майстер-класи для творчих закладів та є членкинею Королівського товариства мистецтв.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage