Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Концерт Соні Садової та презентація книги «Куди зникло море»
У рамках ХХІ Форуму видавців дворик «Копальні кави» перетворився на справжній концертний майданчик. І маленькі, і великі танцювали, співали, читали і просто веселилися. Адже саме там Тарас Прохасько та Мар’яна Прохасько спільно із гуртом «DAGADANA» презентували продовження книги про кротів «Хто зробить сніг» - детектив «Куди зникло море» від Старого Лева.
 
Перш ніж перейти до музичної частини вечора та зачитування уривків із нової книги, Мар’яна Прохасько розповіла, як народилася ідея створити альбом пісень Соні Садової – знаної співачки у Буковому лісі. Одна з перших маленьких читачок книги, прочитавши нову історію про пригоди кротенят, запитала, а що ж співає Соня Садова. Також авторка показала те місце у книжці, де заховані усі пісні популярної виконавиці.
 
Гурт «DAGADANA» буквально «запалив» повний слухачів дворик і гарантував їм запас гарного настрою як мінімум на весь вікенд. Тексти для пісень за мотивами книги «Куди зникло море» написали Софія Андрухович та Тетяна Малярчук. Тож можна вважати, що у такому ключі відбувся концерт Соні Садової, а «Копальня кави» нагадала кафе «Під дубом».
 
«Ця книга об’єднує людей, - переконана головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. – Адже тепер питання «Куди зникло море?» турбує не лише головних героїв книги – кротиків, а ще й українців».
 
    
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage