Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Відтепер до замовлень з книгами у прифронтові міста «Видавництво Старого Лева» вкладатиме комікс від Центру національного спротиву — як нагадування про боротьбу, яка триває, про героїчний спротив українців на окупованих територіях.

Центр національного спротиву створений Силами спеціальних операцій задля навчання, координації й масштабування руху опору, щоб зробити свій внесок у перемогу України.

Тепер Центр національного спротиву створив комікс, який узагальнює та висвітлює діяльність сотень анонімних героїв підпілля, про діяльність яких ми дізнаємось більше опісля нашої перемоги. Цей комікс — вияв вдячності українцям, які сьогодні героїчно чинять спротив на тимчасово окупованих територіях. Адже ми не маємо права забувати про важку боротьбу наших людей, про те, як вони ризикуючи життям допомагають Силам оборони наближати перемогу.

Цей комікс ми додаємо до кожного замовлення, яке вирушає на прифронтові території, а саме у Чернігівську, Сумську, Харківську, Донецьку, Луганську, Запорізьку, Дніпропетровську, Херсонську та Миколаївську області. Також невдовзі ми почнемо вкладати комікс до кожної покупки у Книгарні-кав’ярні Старого Лева у Дніпрі (вул. Марії Кюрі, 5, ТРЦ Нео Плаза).

   

Центр національного спротиву створений Силами спеціальних операцій задля навчання, координації й масштабування рухів спротиву окупації України.

Вони:

— вчать ненасильницькому спротиву;
— допомагають партизанам;
— збирають інформацію про ворога;
— налагоджують комунікацію між підпіллям;
— інформують населення України про події на тимчасово окупованих територіях;
— разом з тобою — наближають перемогу.

Центр нацспротиву діє в рамках Закону України «Про основи національного спротиву», який був ухвалений 16 липня 2021 року і вступив у дію 1 січня 2022 року. Більше про діяльність Центру національного спротиву дізнавайтесь на їхньому сайті за цим посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage