Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Колисанки і дрімливі вірші» – книга, що повертає у дитинство
Справжній поетично-музичний перформанс під час Книжкового Арсеналу влаштували письменниця Мар`яна Савка, музикант і перекладач Віктор Морозов та художниця Олена Левська. Презентація книги «Колисанки і дрімливі вірші» була сповнена співами як відомих колискових, так і нових віршів письменниці. Гра на гітарі у виконанні Віктора Морозова, чудовий голос Мар`яни Савки та тексти, що повертають до найдивовижнішого періоду у житті – що може бути краще?
 
 
«Ця книга народилася, коли я чекала на народження сина, вона стала моїм передчуттям дива, – розповідала Мар`яна Савка. – Я думаю, що ми залишаємося завжди дітьми, і нам важливо відчувати, говорити з тією внутрішньою дитиною, яка є в кожному з нас. Сподіваюся, що ці тексти допоможуть в цьому, і що вони будуть цікавими як малятам, так і дорослим».
 
 
Олена Левська, чиї ілюстрації прикрашають сторінки видання, розповіла, що отримала особливе задоволення від роботи над такою світлою книгою колискових. «Я працювала над книгою близько двох років, але із задоволенням продовжила б цю роботу, хотілося б побільше віршів (сміється – авт.). Ілюстрування цих поезій стало для мене поверненням у дитинство, зануренням у щось дивовижне, казкове, замріяне, яскраве. У книзі є багато моїх особистих речей, які можливо впізнають мої знайомі. Тут є хлопчик, який схожий на малого Северинка, є діти моїх друзів, тут є мої іграшки, квіти, предмети, які я бачила упродовж роботи».
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage