Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Уже чули новину? Книжка української письменниці Олі Русіної «Абрикоси зацвітають уночі» вийде польською мовою! Книга побачить світ у видавництві Wydawnictwo Dwie Siostry в перекладі Йоанни Маєвської-Грабовської та з дизайном обкладинки Єви Стясні. Польське видання «Morele rozkwitają nocą» очікується в лютому. Вітаємо авторку та тішимося новому перекладу такого актуального й важливого для всіх нас тексту. 

Про книгу:

Високо в небі над Донбасом літав безпілотник, а потім він зустрів хлопчика Устима і його собаку Жменьку. Життя поблизу окупованих територій, де живе хлопчик, — незвичне, але й там можна зустріти справжнього друга, побачити світ іншими очима і знати, що на твоїй вулиці неодмінно цвістимуть абрикоси.

У цій книжці багато такого, що може здатися казкою, але вона про справжніх людей і безпілотників, які досі літа­ють й охороняють українські землі, а ще — мріють. Тому, коли закінчиться війна…


До речі, нагадуємо, що 10 грн від продажу кожного примірника цієї книжки Видавництво Старого Лева перераховує у Благодійний Фонд «Голоси дітей», який допомагає постраждалим дітям та сім'ям з усієї країни.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage