Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжки Старого Лева – серед переможців Book Forum Best Book Award
У другий день 26 Book Forum оголосили переможців щорічної книжкової нагороди Book Forum Best Book Award. Цьогоріч автори «Видавництва Старого Лева» отримали низку перемог у різних номінаціях і спеціальних відзнак! Щиро радіємо та вітаємо письменників, перекладачі та ілюстраторів, що творили ці чудові видання!
 
У номінації «Сучасна іноземна література в українському перекладі» перемогла книга індійської письменниці і гості 26 Book Forum Арундаті Рой «Міністерство граничного щастя», що вийшла у перекладі Андрія Маслюха.
 
Переможницею у номінації «Література для дітей віком від 0 до 5» стала «Родинна абетка» Мар’яни Савки
 
Спецвідзнакою від голови обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського відзначили Мирослава Мариновича за книжку «Митрополит Андрей Шептицький і принцип "позитивної суми"». Також вручили подяку «Видавництву Старого Лева» «за вагомий внесок у розвиток українського книговидання, сприяння формуванню національної патріотичної свідомості й утвердження історичної реальності і правдивості подій для майбутнього покоління».
 
Спецвідзнаки від Українського інституту книги як найкращі книжки 2018-2019 років отримали одразу кілька авторів: Олег Сенцов за книжку «Маркетер», Богдан Логвиненко – ініціатор проекту й видання «Ukraїner. Країна зсередини» та Мирослав Лаюк за роман «Світ не створений».
 
Персональну відзнаку програмної директорки Book Forum Софії Челяк вручили Олегу Сенцову за збірку «Маркетер» та Ларисі Денисенко за пізнавальну книжку для дітей «Я і КонституціЯ».
 
Спецвідзнаку від Малого журі у Харкові присудили Леоніду Ушкалову за абетку-енциклопедію «Сковорода від А до Я».
 
Також серед трьох претендентів на перемогу Гран-прі став Богдан Логвиненко і «Видавництво Старого Лева» з книгою «Ukraїner. Країна зсередини».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage