Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжковий безвіз: 5 книжок про подорожі світом
Ми підібрали 5 книжок, які миттєво перенесуть тебе в іншу країну.
 
 
Ернест Гемінґвей
Видавництво Старого Лева
 
 
Почнемо з класики. Роман Ернеста Гемінґвея «Фієста. І сонце сходить» змальовує післявоєнне «втрачене покоління» 1920-х років — «пропащих» людей, розчарованих і травмованих. Герой книги колишній американський журналіст Джейк Барнс, блукає нічними вулицями Парижа, бере участь у боях биків у Памплоні, кидається в авантюри в Піренеях, намагаючись знову відчути себе живим.
 
Джорджина Говелл
«Королева Пустелі»
Видавництво Наш Формат
 
Джорджина Говелл написала про життя Ґертруди Белл — мандрівниці та дослідниці, яка була першою європейкою, що перетнула Сирійську пустелю. В книзі присутні детальні і яскраві описи Близького Сходу. Ґертруда також відома тим, що вона об’їздила на верблюдах усю Месопотамію, організувала перші вибори в Іраку і долучилася до створення конституції цієї країни. Окрім того, вона досліджувала культуру і звичаї бедуїнів та заснувала в Багдаді Національний музей. Про пригоди відважної жінки можна прочитати у книзі видавництва Наш Формат.
 
Елізабет Гілберт
Видавництво Старого Лева
 
 
Ми майже впевнені, що ти бачила фільм з Джулією Робертс у головній ролі, але ти ж знаєш, що книга завжди краще фільму? Героїня роману «Їсти, молитися, кохати» — письменниця Ліз — розчарована у сімейному житті та втратила смак до життя. Аби набратися сил, Ліз вирішує подорожувати. Вона вирушає у три країни: Італію, Індонезію та Індію. Там вона вчиться їсти зі смаком, молитися з відкритим серцем та кохати, наче вперше.
 
Ніна Джордж
«Маленька паризька книгарня»
Видавництво Наш Формат
 
«Маленька паризька книгарня» відправить тебе у незабутню подорож мальовничими вуличками Франції. Герой книги Жан Одинак — власник книжкової баржі «Літературна аптека». Він добирає кожному покупцеві книжки, які якнайкраще впораються із завданням вилікувати людський смуток, тугу чи зневіру.
 
«Атлас пригод»
Видавництво #книголав
 
«Атлас Пригод» — це книжка-подорож навколо світу із яскравими ілюстраціями від Лери Схемки і Максима Павлюка (We Bad). Читаючи книгу ти зможеш дослідити карти семи частин світу. На яскравих ілюстраціях зображено пінгвінів в Антарктиді, гарячі танці в Бразилії, гондольєрів у Венеції та багато іншого. З кожною сторінкою подорож континентами буде захоплювати тебе все більше і більше.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage