Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжка, яка задовольнить нашу внутрішню цікавість до космосу
Нещодавно у Бібліотеці КПІ в Києві зібралися автори книжки «Як влаштовано Всесвіт. Вступ до сучасної космології» Олексій та Сергій Парновські, а також головний редактор наукового журналу «Куншт» Кирило Безкоровайний, аби поговорити про найцікавіше та найзагадковіше у космосі та те, кого зацікавить науково-популярне видання про космологію.
 
 
Кирило Безкоровайний наголосив на унікальності цієї події, оскільки зараз не так часто трапляються сучасні видання науково-популярних книг від українських науковців. А «Як влаштовано Всесвіт» якраз одна з таких.
 
 
Автори книжки Сергій та Олексій Парновські розповіли про небезпеку астероїдів та їхній вплив на Землю, розповідали, як пояснюють сутність темної матерії, чи варто чекати на освоєння Марсу для життя, а також про реальність життя сучасних науковців.
 
 
 
Олексій Парновський наголосив, що книга «Як влаштований Всесвіт. Вступ до сучасної космології» створена, щоб задовольнити нашу внутрішню цікавість до космосу. У цій книжці за допомогою простої математики вони спробували пояснити ті речі, які цікавлять допитливих читачів, адже космос – це не лише цікаво, а й красиво.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage