Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжка «Війна, що змінила Рондо» стане анімаційним фільмом
Тим часом триває робота над ще одним дуже важливим проектом – створенням анімаційного фільму «Війна, що змінила Рондо» за мотивом однойменної книги творчої майстерні «Аґрафка». Ця книга, як і майбутній фільм – привід для вдумливої розмови з дітьми (чи навіть із самим собою) про те, що діється нині у країні, або навіть деінде у світі, у форматі чарівної історії, яка завжди залишає місце для надії та оптимізму.
 
Кураторкою і режисеркою проекту є Ольга Гаврилова, що стала переможцем у конкурсному відборі на фінансування проекту за програмою «Підсилення потужності українського аудіовізуального сектору» від Українського культурного фонду.
 
«Війна, що змінила Рондо» Романи Романишин і Андрія Лесіва – це книга про те, що війна не має серця і не розуміє жодної мови, зате торкається кожного і на всіх залишає шрами. Та якщо спільно збудувати машину світла і навчитися співати попри все, тоді навіть найтендітніші істоти зможуть вистояти й перемогти.
 
Книга побачила світ у «Видавництві Старого Лева» 2015 року і відтоді була перекладена кількома мовами та здобула низку престижних нагород, зокрема увійшла до числа переможців конкурсу Bologna Ragazzi Award 2015 та потрапила до щорічного каталогу дитячої та юнацької літератури «Білі круки – 2015» («White Ravens 2015»).
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage