Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжка Валерії Козлової про емоційний інтелект – тепер і в аудіоформаті!
Відтепер книжку «Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті» Валерії Козлової можна не лише почитати, а й послухати! Придбати і послухати аудіоверсію можна у додатку АБУК. Озвучив книгу Дмитро Хоркін, генеральний продюсер UA: Українське радіо. Це перша аудіокнига про емоціональний інтелект у бізнесі в Україні.
 
У книжці йдеться про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера
Тираж закінчився
Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі. Адже бізнес, кар’єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє керувати власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших. Цьому і вчить технологія EQ-BOOST.
 
«Моя книга в аудіоформаті вийшла в той момент, коли багато з нас, особливо власники і СЕО компаній, шукають відповіді на складні питання: Як бізнесу встояти під час кризи? Як спілкуватися з командою? Чи варто відмовлятися від планів і цілей? Технологія EQ-Boost в цей стресовий період допомагає бути лідером для вашої команди, якій необхідна ваша підтримка, а звичайні інструменти не працюють. Технологія розрахована на те, щоб почати діяти, щойно ви її прослухаєте», – розповіла Валерія Козлова
 
Валерія Козлова – викладачка LvBS, експертка з емоційного інтелекту. Має 20 років досвіду в дослідженні чинників, які прискорюють бізнес-процеси і приводять до результату. Авторка Lean-EQ method, базованого на підключенні емоційного інтелекту (EQ) як системи мислення. Має більше 8 років викладацької діяльності. Валерія виступає запрошеним експертом Leadership Development Program в SoftServe. Є менторкою власників IT-компаній і стартапів. Протягом декількох років виступала ментал-коучем учасниці Олімпіади Rio 2016. Отримала вищу освіту у сфері медицини і психології. Вивчала Behavioral Approach та System Approach у двох закордонних проектах у Швеції та Польщі.
 
Нагадаємо, раніше у додатку АБУК з’явилися аудіокнижки «Моцарт з Лемберга» Богдана Коломійчука, «Митрополит Шептицький і принцип "позитивної суми"» Мирослава Мариновича та «Франческа. Повелителька траєкторій» Доржа Бату.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage