Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжка «Туконі – мешканець лісу» Оксани Були увійшла до каталогу «Білі круки 2019»
Тішимося чудовій новині. Ще одна книжка Старого Лева потрапила до престижного міжнародного каталогу книг для дітей і юнацтва «Білі круки 2019» (White Raven 2019), а саме книжка-картинка української художниці Оксани Були «Туконі – мешканець лісу»!
 
Ця книга – про лісових мешканців туконі.
Тираж закінчився
Одні тримаються поряд зі своїми деревами, інші дбають про звірів або птахів. Хтось стежить за зміною пір року. Всі туконі дуже заклопотані, але це для них не робота. Туконі Мандрівник відомий своїм рюкзаком-жолудем, його легко впізнати. Одного дня він зібрався навідати свого найкращого друга... Хто його найкращий друг і що означає бути мешканцем лісу? Саме про це – у книжкі-картинці Оксани Були.
 
«Білі круки» – щорічний каталог книжкових рекомендацій у галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури. Цьогорічний каталог містить 200 найменувань книжок 37 мовами із 59 країн світу.
 
Друкований каталог буде представлений на Франкфуртському книжковому ярмарку 7 жовтня 2019 року (зал 5/6 Foyer A1). А вже наступного року всі 200 книг будуть виставлені для стенді Міжнародної молодіжної бібліотеки на Болонському дитячому ярмарку.
 
Нагадаємо, що у 2012 році до каталогу «Білі круки» увійшла книга «Казка про Старого Лева» Мар’яни Савки, у 2014-му – видання «Хто зробить сніг» Тараса Прохаська і Мар`яни Прохасько, у 2015-му – книга «Війна, що змінила Рондо» Романи Романишин та Андрія Лесіва (творча майстерня «Аґрафка»), у 2016 році – книга Катерини Міхаліциної «Хто росте у парку» з ілюстраціями Оксани Були, у 2017-му – книжка Софії Андрухович і Мар’яни Прохасько «Сузір’я Курки», а у 2018-му –книжка Тані Малярчук «MOX NOX» з ілюстраціями Каті Слонової.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage