Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжка «Голосно, тихо, пошепки» отримала престижну бразильську відзнаку
Чудові новини! Бразильське видання книжки-картинки Романи Романишин і Андрія Лесів (творча майстерня «Аґрафка») «Голосно, тихо, пошепки» («Alto, baixo, num sussurro») потрапила до переліку найкращих книжок 2017 року за версією престижного журналу «Emília» в категорії Não Ficção (нон-фікшн).
 
«Emília» – один із найвпливовіших журналів в Латинській Америці, що був створений для популяризації читання та літератури для дітей і молоді, а також для сприяння обміну книжковим досвідом та інноваціями. Журнал став платформою для самовдосконалення усіх, хто працює з книжками і читачами. Щороку група фахівців «Destaques Emília» збирається, оцінює сотні книжок, врешті обирає та відзначає найкращі дитячі видання у кількох номінаціях.
 
 
 
Нагадаємо, книжка-картинка «Голосно, тихо, пошепки» вперше побачила світ у «Видавництві Старого Лева» 2017 року. Португальською мовою книга вийшла у бразильському видавництві «Еditora do Brasil». Згодом книжка удостоїлися нагороди «BIB PLAQUE» від Бієнале Ілюстрації у Братиславі. 2018-го це видання разом із іншою книжкою авторів – «Я так бачу» – здобуло перемогу в конкурсі «Bologna Ragazzi Award 2018» у номінації нон-фікшн.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage