Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книги падатимуть з неба: нова форма доставки від Amazon
 
Інтернет-магазин Amazon оголосив про розробку нової форми доставки. Замовлення тепер доставлятимуть просто на поріг покупця за допомогою безпілотних літальних апаратів та парашутів. Тож тепер читачі зможуть отримувати книги просто з неба Посмішка
 
Amazon подав заявку на патент цього способу доставки 14 лютого. Випробування технології проводилось протягом грудня у Кембриджі (Великобританія), і, як показали результати, доставка може тривати близько 30 хвилин, що значно швидше та ефективніше, ніж доставка багатьма іншими методами.
 
Оскільки літальний апарат під час доставки перебуватиме в русі, технологія передбачає регулювання сили, докладеної до посилки під час спуску, а також систему відслідковування процесу «падіння» замовлення на землю. Передбачається, що дрон літатиме на висоті до 120 метрів і нестиме пакунок до 2,5 кг. Ймовірно, Amazon буде використовувати цей спосіб тільки для доставки певних типів товарів. Наприклад, ефективніше так надсилати книги, ніж комплект келихів. 
 
 
«Пакунок може бути оснащений одним або декількома рівнями управління, – зазначає Amazon в патентній заявці. – Інструкції можуть бути передані з безпілотного літального апарату через радіочастотний модуль, який впливає на один або кілька елементів управління і змінює шлях вертикального спуску посилки, щоб уникнути перешкод або повернути стабільну орієнтацію».
 
Чи доставлятиме Amazon таким методом книги за кордон – наразі невідомо. 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage