Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Книгу вигаданих істот» Хорхе Луїса Борхеса презентували в Києві
Днями в Аргентинському домі культури в Києві відбулась презентація книги одного із найвидатніших авторів ХХ століття, відомого аргентинського письменника Хорхе Луїса Борхеса – «Книги вигаданих істот». Нещодавно видання побачило світ у «Видавництві Старого Лева» в українському перекладі Сергія Борщевського.
 
 
Під час зустрічі, до якої приєднався перекладач книги, а також Посол Аргентинської Республіки в Україні Альберто Хосе Алонсо та інші представники посольства, говорили про творчість видатного письменника та його «Книгу вигаданих істот» — вишукане плетиво правди й вигадок, легенд і фантазій, цитат і фактів, правдивість яких годі з’ясувати. Адже реальність за Борхесом — це те, що ми погоджуємося нею вважати. Художній твір, написаний у формі енциклопедії, уже понад півстоліття захоплює, інтригує та спонукає до роздумів шанувальників містифікацій. А тепер цей світ фантастичних створінь втілився й українською.
 
 
Посол Альберто Хосе Алонсо відзначив українське видання книги, а також пообіцяв підтримку видань книг аргентинських авторів в Україні. «Ми щиро вдячні Сергієві Борщевському за переклад українською мовою творів Борхеса та інших аргентинських письменників - роботу, що продовжиться й наступного року виданням ще двох творів Хорхе Луїса Борхеса, - зазначили представники посольства. – Ми так само щиро вдячні "Видавництву Старого Лева" за неухильну підтримку».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage