Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книгу «Війна, що змінила Рондо» інсценізують!
Хочемо потішити вас ще однією радісною новиною, яка стосується книги Романи Романишин і Андрія Лесіва «Війна, що змінила Рондо»! У жовтні відбудеться прем'єра вистави «Війна, що змінила Рондо» за мотивами книги.
Фото - Viktoriia Soloviuk
 
 
Вистава для сімейного перегляду постане перед глядачами на сцені Театру Лесі Українки у Львові в межах трьохрічного українсько-німецького театрального проєкту «Прикордонні території – ідентичність, різноманітність, суспільство: зараз, до та після». Над цією роботою команда проєкту, разом із німецькими партнерами та режисером Андре Ерленом, працює уже з червня.
 
А поки театр поділився світлинами з творчої відпустки та прем'єри німецької версії вистави «Війна, що змінила Рондо».
 
 
«Війна, що змінила Рондо» – це книга про те, що війна не має серця і не розуміє жодної мови, зате торкається кожного і на всіх залишає шрами. Та якщо спільно збудувати машину світла і навчитися співати попри все, тоді навіть найтендітніші істоти зможуть вистояти й перемогти. А ще ця книга – це привід для вдумливої розмови з дітьми (або й зі собою) про те, що діється нині в країні чи й деінде у світі, у форматі чарівної історії, яка завжди залишає місце для надії та оптимізму.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage