Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книгу «Голосно, тихо, пошепки» видали у Бразилії та Франції
Ще одна книга Старого Лева побачила світ за кордоном – вперше перекладена і видана іноземною мовою пізнавальна книжка-картинка «Голосно, тихо, пошепки» Андрія Лесіва та Романи Романишин (творча майстерня «Аґрафка»). Португальською мовою книга вийшла у бразильському видавництві  «Еditora do Brasil». Також видання побачило світ французькою у видавництві «Rue Du Monde Eds».
 
«Голосно, тихо, пошепки» - книга, що розкриває перед глядачем усю багатогранність світу звуків. Тут розповідається чимало про звук і тишу, голос і мовчання, про поняття, пов'язані з звуковими хвилями та слухом, музику, шуми як природного, так і людського походження, те, що ми чуємо, а що ні… Наскільки фантастичним є світ звуків – усе це на сторінках книги.
 
 
Нагадаємо, книги творчої майстерні «Аґрафка» двічі ставали переможцями книжковому ярмарку в Болоньї, а видання «Голосно, тихо, пошепки» здобуло відзнаку Міжнародного бієнале ілюстрації в Братиславі «ВІВ 2017». Також книги Романи й Андрія видано у Південній Кореї, Франції, Аргентині, Словенії, Словаччині, Польщі.
 
Більше про бразильське видання за цим посилання. Про французьке видання тут. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage