Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Маємо чудову новину! Книга «Зараз щось як розкажу!» Слави Світової, яку проілюстрував Олександр Шатохін – потрапила до одного з найпрестижніших світових каталогів дитячих книг – «Білі круки» (The White Ravens 2023).

Міжнародний каталог «Білі круки» (The White Ravens) – це перелік найкращих дитячих книжок із багатьох країн світу, який виходить щорічно з 1996 року. Фахівці обирають з книг, які надходять до Міжнародної Молодіжної Бібліотеки (International Youth Library, IYL) в Мюнхені з усього світу, найкращі видання і формують ТОП-перелік. Серед критеріїв оцінки найкращих книг – літературний стиль і дизайн, універсальність теми, новаторські художні рішення. Каталог «Білі круки» вважають одним із ключових орієнтирів у світі дитячої та підліткової літератури, який визначає світові тенденції для критиків, видавців, продавців книги.

Цьогоріч до каталогу «Білих круків» увійшло 200 дитячих і підліткових книжок 39 мовами з 57 країн світу. Вони були відібрані експертами з дитячої літератури Міжнародної молодіжної бібліотеки. Команда відзначила видання, які можуть бути особливо цікавими для міжнародної аудиторії через їхню літературну та графічну якість та/або теми, які вони охоплюють. Дуже приємно, що книжка, яка вийшла у «Видавництві Старого Лева», також потрапила до цього престижного переліку.  

Тепло вітаємо Славу Світову та Олександра Шатохіна, а також цілу читацьку спільноту Старого Лева!

Про книгу:

«Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій» — збірка зворушливих і смішних казок на сучасний лад від Слави Світової з яскравими ілюстраціями Олександра Шатохіна.

Тут дівчатка хочуть бути пожежницями, а не принцесами, справжні лицарі не бояться бути вразливими й проявляти емоції, привиди не завжди страшні та лихі, а й самі можуть усього боятися, як і феєчки не всі милі й тендітні, а часом дуже навіть грізні й геть не в гуморі. На сторінках цієї книжки казкові герої шукають себе та свою половинку, знаходять друзів і кохання, вчаться дослухатися до власних бажань та мріяти (навіть якщо з їхніх мрій сміється увесь хлів!), сміливо ламаючи всі казкові стереотипи про себе.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage