Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книга «Війна, що змінила Рондо» видана у Кореї та Франції (оновлено)
Книга Творчої майстерні «Аґрафка», видана «Видавництвом Старого Лева» - «Війна, що змінила Рондо» - перекладена корейською та вийшла друком у видавництві Sanha Publishing House. Це вже третя книжка ВСЛ, видана у Південній Кореї. Раніше корейські читачі вже мали змогу прочитати книги «Хто зробить сніг» Тараса Прохаська та Мар’яни Прохасько, а також «Зірки і макові зернята» Творчої майстерні «Аґрафка», які виходили у видавництві  BookNBean Publisher. 
 
Також книга «Війна, що змінила Рондо»  вийшла друком і у Франції. Французький переклад книги вийшов у видавництві «Rue Du Monde», у якому в 2014 році була видана ще одна книга Романи Романишин та Андрія Лесіва  «Зірки і макові зернята». 
 
 
 
 
Нагадаємо, що це не перший переклад книги «Війна, що змінила Рондо». Так, у травні 2015 року вона була видана словацькою видавництвом «OZ BRAK». 
 
«Війна, що змінила Рондо» увійшла до числа переможців конкурсу Bologna Ragazzi Award 2015 та отримала спеціальну відзнаку журі у категорії Нові Горизонти (New Horizons).
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage