Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книга «Війна, що змінила Рондо» – на виставці «Виховання молодого гуманізму» в Італії
На початку жовтня у Болоньї (Італія) відкрили виставку «Виховання молодого гуманізму», у рамках якої відвідувачам представили книги, що є «символом і вираженням життя, рівноваги та мудрості». Експозиція, організована до візиту Папи Франциска, триватиме до 10 січня 2018 року у церкві Святих Бароломео і Гаетано.
 
Світлини – Bologna Children’s Book Fair
 
Надзвичайно приємно, що серед експонатів є й книга Романи Романишин та Андрія Лесіва (творча майстерня «Аґрафка») «Війна, що змінила Рондо», яка побачила світ у 2015 році у «Видавництві Старого Лева».
 
 
У рамках виставки відбудеться низка заходів для дітей початкової та середньої школи, а також екскурсії для усіх охочих, де кожен зможе більше дізнатися про видання-експонати. Ознайомитися з усіма книгами, представленими на виставці, також можна в італійського-англійському каталозі, що можна завантажити за цим посиланням.  
 
Книга «Війна, що змінила Рондо» увійшла до числа переможців конкурсу Bologna Ragazzi Award 2015, отримала спеціальну відзнаку журі у категорії «Нові Горизонти», та потрапила до щорічного каталогу книжкових рекомендацій в галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури «Білі круки – 2015». Книгу перекладено і видано польською, словацькою, французькою та корейською мовами.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage