Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Peterson Literary Fund оголосив лауреатів нагороди 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗹𝗮𝘁𝗲𝗱 𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀 2021 року. Серед п’яти переможців цьогоріч є й книга «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності» Михайла Винницького у перекладі Романа Клочка.

Нагороду вручили: «За визнання внеску цієї книги у краще розуміння наслідків одного з сучасних суспільних рухів України – Революції Гідності».

«Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності» — книжка Михайла Винницького, у якій детально та послідовно висвітлено події в Україні 2013–2018 рр. Ця історична праця поєднує в собі точку зору науковця і спостерігача-учасника, який брав активну участь у протестах. Під час Революції Гідності Михайло Винницький був постійним коментатором англомовних ЗМІ, здійснював аналіз поточних подій у своєму блозі «Думки з Києва». А згодом написав цю книжку, яка вперше побачила світ 2019-го року англійською мовою і стала внеском автора у відстоювання позицій України в її довголітній інформаційній війні.

Премія Translated Book Award вручається раз на два роки і відзначає найкращі нещодавно опубліковані перекладені книги наукової чи художньої літератури. Нагороду присуджують книгам, перекладеним українською мовою або перекладені з української іншою мовою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage