Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

В британському видавництві Batsford вже наступного місяця вийде друком книга від Ukraïner «Inside UkraineA Portrait of a Country and its People». Ця книга є мультимедійним візуальним дослідженням справжньої України з понад 350 фотографіями, великою кількістю текстових історій та QR-кодами, які ведуть до відео, з любов’ю зібраними командою Ukraїner у роки, що передували теперішній війні.

Видавчиня Поллі Пауелл придбала права на видання англійською мовою у Великобританії, Європі, США та Австралії у директора з прав Івана Федечка у Видавництві Старого Лева, Львів.

Пауелл прокоментувала: «Ця книга потрапила до мене як подарунок від української родини, яку я приймав у Лондоні. Мати з двома дівчатами їхали 30 годин, щоб дістатися до нас: автобусом та потягом до польського кордону, а потім літаком із Кракова. Вони не знали, що я книговидавець, і мій безпосередній інтерес був для них несподіванкою. Очевидними були дві речі: те, що їм потрібно десь спати, і те, що книгу потрібно видати в англомовному світі. Її було написано перед війною, і це чудовий портрет того, що означає бути українцем».

Ukraïner – це волонтерський мультимедійний проект, започаткований у 2016 році. Його мета – допомогти українцям відкрити для себе різноманітні регіони своєї країни та популяризувати Україну у всьому світі. Його волонтери подорожують країною, щоб дослідити її ландшафт, звичаї та людей.

У Inside Ukraine читачі відкриють для себе мальовничі села, приголомшливі гірські пейзажі, середньовічні фортеці, цікаві музеї та навіть ведмежий заповідник. По дорозі є величезна група персонажів, включаючи традиційних співаків колядок, фермерів, які вирощують дикий мед, гончарів, вівчарів і виробників віників.

«Inside Ukraine» від Ukraïner виходить у видавництві Batsford 16 лютого 2023 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage