Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» разом з Goethe-institut в України за фінансової підтримки  Державного міністерства культури та ЗМІ Німеччини визначили переможців щорічного конкурсу «Найкращий книжковий дизайн». У ході конкурсу було визначено переможців у п'яти категоріях: текстова книга, мистецька книга,  утилітарна книга, візуальний сторітелінг, експеримент, а також відзначено фіналістів та вручено спецвідзнаки. І ми маємо чудову новину! Книга «Тихо! Триває репетиція» Віктора Мартинюка у художньому оформленні — Оксани Драчковської, увійшла до списку фіналістів у номінації «Візуальний сторітелінг» 

 Зі списком відзначених книг можна познайомитися ЗА ПОСИЛАННЯМ

Про книгу: 

Це мала бути звичайнісінька репетиція звичайнісінького оркестру у звичайнісінький день. Ну, майже звичайнісінький. Ось музиканти розсілися по місцях, диригент став за свій диригентський пульт і змахнув своєю диригентською паличкою. Аж раптом дещо пішло не так. Але для справжнього маестро не існує перепон! Хіба що...

Книжка-картинка, яка познайомить читача із складом оркестру та музичними інструментами, а також запросить до гри – відшукати музиканта серед перехожих. 

Видано за підтримки Miroslav Šašek Foundation



До складу журі конкурсу «Найкращий книжковий дизайн — 2023» увійшли: Творча майстерня Аґрафка (Романа Романишин, Андрій Лесів), Саша Биченко, Надя Кельм, Гліб Капоріков, Анна Іваненко, Флоріан Ламм (Німеччина), Пшемек Дембовський (Польща).



Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage