Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книга про кота Боба – бестселер
У Великобританії продано понад мільйон примірників книг про вуличного кота Боба та його друга Джеймса Боуена, який і є автором видань «Вуличний кіт Боб», «Світ очима Боба» та «Боб – незвичайний кіт». Більше року книги утримували позиції в списках бестселерів «Санді Таймс» та інших авторитетних видань, а в Німеччині близько семи місяців були найбільш продаваними в країні.
 
У 2007 році Джеймс Боуен лікувався від наркотичної залежності. І якось він знайшов на сходах притулку, де жив, пораненого кота. За словами письменника, кіт немов просив про допомогу, але у той же час співчував самому Боуену. Джеймс виходив кота, назвав його Бобом і подружився з ним. Кіт супроводжував Боуена всюди, навіть коли той заробляв на вулиці грою на гітарі. Цю колоритну пару почали впізнавати, і якось літературний агент запропонував Боуену написати книгу про боротьбу з наркозалежністю та про те, як Джеймс врятував Боба, а Боб врятував Джеймса.
 
Сьогодні Джеймс Боуен входить у п’ятірку найпопулярніших письменників Англії, складаючи конкуренцію Джоан Роулінг, Е.Л. Джеймс, Стефані Майер та Дену Брауну.
 
Боуен зазначає: «Думаю, я відкрив людям очі на деякі речі, над якими вони не замислювалися. До того я ніколи не вірив, що мені вдасться повернути своє життя на краще і підтримувати тих, кого зазвичай не чують».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage