Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Маємо чудову новину! Книга «Куди і звідки» Творчої майстерні «Аґрафка» (Романа Романишин і Андрій Лесів) потрапила до щорічного каталогу книжкових рекомендацій в галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури «Білі круки 2021» (White Ravens 2021).

Цього року до каталогу увійшло 200 книжок, виданих 38 мовами у 54 країнах світу. Дуже приємно, що книга, яка вийшла у «Видавництві Старого Лева», також потрапила до цього престижного переліку. Тепло вітаємо Роману Романишин і Андрія Лесіва, а також цілу читацьку спільноту Старого Лева!

Переглянути повний список відзначених цьогоріч книжок можна на сайті Міжнародної молодіжної бібліотеки в Мюнхені. А друковану версію каталогу представлять під час Франкфуртського книжкового ярмарку наступного тижня.

Міжнародний каталог «Білі круки» (The White Ravens) — це перелік найкращих дитячих книжок світу, який виходить щорічно з 1996 року. Фахівці обирають найкращі видання за такими критеріями, як літературний стиль і дизайн, універсальність теми, новаторські художні рішення. Каталог відзначав зокрема й багато книжок «Видавництва Старого Лева».

У 2012 році до каталогу «Білі круки» увійшла книга «Казка про Старого Лева» Мар’яни Савки, у 2014-му — видання «Хто зробить сніг» Тараса Прохаська і Мар`яни Прохасько, у 2015-му — книга «Війна, що змінила Рондо» Романи Романишин та Андрія Лесіва (Творча майстерня «Аґрафка»), у 2016 році — книга Катерини Міхаліциної «Хто росте у парку» з ілюстраціями Оксани Були, у 2017-му — книжка Софії Андрухович і Мар’яни Прохасько «Сузір’я Курки», у 2018-му — книжка Тані Малярчук «MOX NOX» з ілюстраціями Каті Слонової, у 2019 році — «Туконі — мешканець лісу» Оксани Були, а в 2020 році до каталогу «Білі круки» потрапив «Піратський маршрут» Галини Малик.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage