Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ще одна новинка «Видавництва Старого Лева» у межах проєкту «8 шляхів до емпатії» — уже в книгарнях! Книга Лу Пікок «Кепський день містера Брауна» в перекладі Катерини Міхаліциної розповідає дошкільнятам веселу і водночас зворушливу історію з розв’язкою, яка приємно усіх здивує.

Містер Браун — дуже поважний, дуже-дуже серйозний і дуже-предуже заклопотаний тигр. У руках у нього надзвичайно важливий портфель, а йде він із ним у не менш важливий офіс. Та ось одного разу тигр втрачає свій дорогоцінний портфель. Містер Браун в паніці шукає його, потрапляє в різні халепи і не забуває голосно нагадувати, що в портфелі «дуже важливі речі»! Що саме наш заклопотаний тигр так береже і боїться втратити?

«Книга “Кепський день містера Брауна” ― це чудова маленька історійка про те, що ховається у портфелях-валізках-кейсах навіть суперсерйозних і суперповажних бізнесменів, — розповідає перекладачка Катерина Міхаліцина. — Щоб не спойлерити, скажу так: теплі дитячі спогади, речі, найдорожчі з дитинства, що пов’язують з домом і близькими, гріють серце і лапи. А ще це трохи мантра-повторювалка зі “щастить-не щастить”, яка допоможе дитині зрозуміти й нормалізувати ці поняття й покаже, що не все в цьому світі залежить від нас. Іноді щось стається просто тому, що стається».

Книга Лу Пікок із чарівними ілюстраціями Елісон Френд не лише розважить і повеселить діток, а й підкаже їм дещо серйозне. Це затишна й мила розповідь із такою ж затишною і зворушливою кінцівкою.

«Це ще одна книга, видана в межах проєкту “8 шляхів до емпатії”, який ми реалізовуємо за підтримки програми Європейського Союзу “Креативна Європа”, ― ділиться менеджерка з авторського права Ольга Бесараб. ― Ця книга навчить дітей цінувати прості речі та розуміти, що іноді достатньо мати зовсім небагато, щоб бути щасливими, а стара книга чи улюблений плюшевий ведмедик можуть бути справжньою цінністю».

Лу Пікок ― британська дитяча письменниця. Закінчила факультет англійської літератури в Оксфордському університеті. Очолює напрям пікчербуків у видавництві «Nosy Crow».

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage