Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Катерина Бабкіна видасть першу дитячу книжку
Відома письменниця, авторка прозових і поетичних книжок Катерина Бабкіна написала першу дитячу книжку. Називається вона – «Гарбузовий рік», ілюструвала Юлія Пилипчатіна. Книжка побачить світ у «Видавництві Старого Лева».

 

«Це низка історій про мешканців садиби в місті. Як речі, птахи, овочі та інші рослини, авта, візки, іграшки, трави, тварини, люди й діти взаємодіють між собою? Вони багато що знають і вміють, особливо овочі. Будь до них уважний або уважна – і вони все тобі розкажуть, а дещо навіть покажуть», – повідомляється в анотації.
 
«Це повість в оповіданнях, писалося саме собою за один день, у день святого Миколая. Ну просто я сіла – і з мене вилізла дитяча книжка, навіть спершу вона полізла, а потім я вже сіла», – ділиться авторка «Гарбузового року». За словами Катерини Бабкіної, це «книжка про життя, любов, виростання, вміння дбати і розуміти світ, або інакше – про гарбуз».
 
 
Тексти письменниця «випробовувала» на дорослих читачах. «Дорослі читали це і плакали. Деякі не плакали, але зворушувалися і просто читали з задоволенням. Тож якщо не схочуть діти – “доїдять” мами з татами», – жартує Бабкіна.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage