Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Катерина Бабкіна провела гру/майстер-клас

У перший день листопада в одній з київських Книгарень «Є» відбулася гра/майстер-клас за мотивами книги Катерини Бабкіної «Гарбузовий рік». Субота видалася дещо захмареною і прохолодною, що дозволило усім гостям зануритись в атмосферу пізньої осінні та закінчення пори збору урожаю.

Тим паче після того, як авторка поділилася історією написання книги. Виявилося, що герої мають своїх прототипів: подібний будиночок з садком посеред міста Катерина Бабкіна бачила ще в дитинстві, коли відвідувала… стоматолога. І в цьому садку були і гойдалки, і порічки, і цуцик, і величезний гарбуз, що спочатку видався дівчинці (майбутній письменниці) гігантським грибом.

   

Після розповіді та читання історій перейшли до гри, під час якої всі дітки самі перетворилися на овочі та фрукти, що «ростуть» у садку і вихваляються, чим же вони корисні. Двоє господарів – Крістіан та Олександра – мали обирати, кого ж «зірвати» до свого кошика. Крістіан надавав перевагу таким практичним навичкам, як вміння рахувати і читати, а от Саша звертала увагу на «городину», яка любить творчість – співати, танцювати чи декламувати вірші. Врешті, сформувалися дві різні команди – кавунів та гарбузів. І щоб розрізняти, хто ким є – команди під керівництвом Катерини Бабкіної виготовили собі шапочки із зображенням кавунів та гарбузів.

На сам кінець жоден кавун чи гарбуз не залишився без ідентифікації, а наймайстерніші з кожної команди ще й отримали від авторки по книжечці у подарунок.

Фото: Марія Задорожна

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage