Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Катерина Бабкіна: Найсміливіші плани – здійсненні!
Катерина Бабкіна відвідала Житомир, щоб зустрітися із дорослими та маленькими читачами та розповісти їм про свою нову книжку «Шапочка і кит», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Розмова йшла не тільки про літературу, а й про людей, які живуть серед нас, але мають інші можливості, мають свої небезпеки, хвороби і потреби, але так само мають бути любленими і щасливими.
 
Не зважаючи на холодний  вечір, у залі «Львівської майстерні шоколаду» було людно.  Катерина  розповідала про те, як і чому вона почала писати книжки для дітей, що сама читала в дитинстві, про натхнення, про пригоди хлопчика Шапочки та про здійснення навіть найсміливіших планів. 
 
 
«Я поставила собі за мету зібрати за допомогою книжки  «Шапочка і кит» 1 мільйон гривень, - говорила письменниця. - П’ять гривень з кожної книжки ВСЛ перераховує до Міжнародного благодійного фонду «Таблеточки». Так, мільйон гривень  - це багато. Щоб його зібрати, потрібно продати 200 тисяч книжок. Це дуже велика кількість, в Україні поки що книжки не продаються таким накладом. Але, коли ми розмовляли з Олею Кудиненко, директором фонду «Таблеточки», вона сказала те, що мені дуже імпонує. В Україні 9 мільйонів дітей, і щоб забрати мільйон гривень, потрібно охопити всього 3 відсотки з них, а це реально.  Власне, тому я тут. Я їздитиму Україною, розповідаючи про книжку, братиму участь у інших заходах, щоб у 2016 році ми реалізували те, що задумали».
 
Гості зустрічі мали можливість написати теплі слова та побажання одужання на двох великих паперових китах. Один з них поїхав з Катериною Бабкіною до Києва, для діток у Відділення хіміотерапії онкогематологічних захворювань лікарні «Охматдит», а другий попливе до онковідділення лікарні Житомира.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage