Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Канадська книгарня перетворилася на притулок для кошенят
Віднедавна книгарня-кав’ярня «Otis & Clementine» у канадському містечку Галіфакс, Нова Шотландія, з просто місця, де можна придбати книжки і посмакувати кавою, перетворилася ще й на притулок для кошенят. Щодня там поміж книг граються кілька кошенят, які чекають на «своїх людей».
 
 
Власниця «Otis & Clementine» Еллен Гельмке у травні 2019 року вирішила використовувати простір книгарні для допомоги бездомним тваринам. Спершу це мав бути тимчасовим притулком для котиків, поки для них шукають нових власників. Відтоді з місцевого притулку до книгарні перебралися десятки кошенят, а сам заклад став місцем, де можна не лише провести час з пухнастиками, а й подарувати їм домівку.
 
 
 
Як розповідає Еллен, книгарня відкрила свої двері для відвідувачів 2011 року, але увага до закладу зросла з появою у ній тварин. Сьогодні, зайшовши в «Otis & Clementine», побачити кошенят можна на книжкових поличках, на підвіконні чи на руках в інших відвідувачів.
 
 
«Ця книгарня ідеально підходить для проживання котів. Вони роблять простір затишнішим, – каже Еллен. – Іноді люди заходять просто, щоб подивитися на тварин, а іноді відвідувачі навіть не знають, що тут коти. Це дуже мило».
 
 
Вона вважає, що така ідея допомогла їй стати успішнішою і щасливішою як підприємиці й як просто людині: «Це притягує клієнтів до магазину, а кошенята соціалізуються і легко знаходять житло».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage