Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Іздрик: У пошуках Бога всередині
Музика, танці, драйв і, звичайно, поезія, - відбулась концерт-презентація нової збірки віршів Юрка Іздрика «Ab out» у Львівській копальні кави. Неперевершений Іздрик та гурт DrumТиАтр перетворили захід у запальне музичне дійство.
 

На сцені дворику Львівської копальні кави прозвучало чимало пісень у виконанні Юрка Іздрика та Грицька Семенчука - учасників проекту DrumТиАтр. Композиції «Юля», «Забужко» та «Че Гевара» користувалися особливою популярністю. Головне місце в концерті письменник відвів композиції «Enteo»: «Це наша програмна пісня. У ній закладена основна концепція проекту. У перекладі з грецької назва означає «Бог всередині». Саме пошуком Бога всередині кожного з нас ми і займаємось. Такі собі «ентеоботани». І творчість сприяє цьому пошуку».
 
- Ми сьогодні маємо нагоду слухати, бачити, відчувати, сприймати емоції абсолютно неординарної особистості, яка ламає всі стереотипи, - говорила Мар’яна Савка, головний редактор «Видавництва Старого Лева». - Іздрик - той, хто довів, що поезія продається. Сьогодні ми маємо першу презентацію «Ab out» у Львові, але Іздрик такий несамовитий та дивний у всьому, що ми вже встигли продати майже увесь тираж.
 
 
 
Молитва
 
коли повертається світ спиною
і знов поміж нами відстань і стіни
говори зі мною
говори зі мною
хай навіть слова ці нічого не змінять

і коли вже довкола пахне війною
і вже розгораються перші битви
говори зі мною
говори зі мною
бо словом також можна любити

я одне лиш знаю і одне засвоїв
і прошу тебе тихо незграбно несміло:
говори зі мною
говори зі мною
і нехай твоє слово станеться тілом
 
    
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage