Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ірина Савка: «Спочатку була казка, а вже потім дорослі твори»
Письменниця Ірина Савка презентувала на 10-му Дитячому Форумі свою нову дитячу книжку – «Казки-горошинки», що побачила світ з ілюстраціями Наталі Анікіної. Авторка розповіла, що спонукало її взятися за дитячі казочки після дорослих книжок, а також –  за що варто любити хижих звіряток.
 
«Жанр казки сам по собі дуже давній, - каже Ірина Савка. - Мої казки - вигадані. Вони виникли зі споглядання за природою, за всім, що нас оточує. Впевнена, кожен із вас не раз подумки складав казочку про щось».
 
 
За словами Ірини Савки, перше, що вона написала, це була, власне, казка. «Спершу була казка, а вже потім дорослі твори, - каже вона. - У новій книзі є казки про звірів: і домашніх, і хижих. Адже ми любимо їх усіх, нехай це грізний ведмедик чи хитра лисичка. До цих героїв також проявляється любов, бо вони завжди є поруч з нами».
 
 
Також під час зустрічі Ірина Савка прочитала діткам кілька своїх історій, розповіла про свого котика Мурчика і зізналась, що перша казка, яку вона написала, була про Жабку Квасю.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage