Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Інтерактивна презентація книжки «Гра в музей». Як це було
У Львівській національній галереї мистецтв ім. Бориса Возницького відбулася інтерактивна презентація книги «Гра в музей» Ірини Магдиш та Наталії Космолінської. Працівники галереї провели дітлахам захопливий квест по експозиції. А дорослі дізналися, як спілкуватись з малечею про мистецтво та перетворити похід у музей на незабутній спогад.
 
«Ми дуже задоволені акцією «Гра в музей», - розповіла співробітниця відділу промоції галереї Наталка Бабалюк. - Прийшло більше тридцяти дітей, зокрема вихованці Винниківської школи-інтернату, що брали участь у підготовці книги. Після квестів малеча не хотіла йти з галереї і це показово, оскільки ми обрали правильний формат та зуміли зацікавити дітлахів. Подібні екскурсії ми практикуємо вже більше року для груп діток від восьми осіб. До Дня музеїв підготували цікавий квест для підліткової аудиторії. Будемо продожувати так працювати і надалі, розроблятимемо оригінальні пізнавальні екскурсії та доведемо, що у галереї може бути цікаво та весело».
 
 
 
Про те, як із задоволенням та користю провести час у галереї точно знають Наталія Космолінська  та Ірина Магдиш.  Адже саме вони створили чудову пізнавальну книгу «Гра в музей», яка захопливо та нестандартно розповідає про предмети мистецтва, експоновані у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Возницького. На сторінках видання читач знайде багато цікавого про картини й скульптури з Львівської галереї, чимало ідей для мандрівок унікальними місцинами Львівщини, а також  інформацію про музику, книжки, фільми, котрі пов’язані з предметами мистецтва. Ця книжка – справжня знахідка для усіх, хто мислить яскраво.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage