Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

На 58-й конкурс ілюстраторів у рамках Bologna Children's Book Fair 2024 надіслали роботи 3520 художників із 81 країн. І ось нещодвано опублікували список з 346 фіналістів, з яких буде обрано переможців — і серед них Оксана Драчковська з ілюстрацією під назвою «Let's start the rehearsal» до книги «Тихо! Триває репетиція», яку написав Віктор Мартинюк. Ця книжка-картинка, що вийшла друком у «Видавництві Старого Лева» у 2023 році за підтримки Miroslav Šašek Foundation, знайомить читачів із складом оркестру та музичними інструментами, а також запрошує до гри – відшукати музиканта серед перехожих. Вітаємо ілюстраторку!

Також до списку фіналістів конкурсу ілюстраторів на Bologna Children's Book Fair 2024 потрапила Ґрася Олійко з ілюстрацією під назвою «The umbrella for Marusya». Щиро радіємо!

 

Усі роботи фіналістів можна переглянути за посиланням. 

 

Болонський міжнародний ярмарок дитячої книжки (Bologna Children's Book Fair) — це одна з наймасштабніших книжкових подій у світі, яка об’єднує видавців, авторів та ілюстраторів з різних куточків планети та щороку відбувається в Італії. У рамках цього книжкового ярмарку відбуваються виставки ілюстраторів з усього світу. Започаткована в 1967 році, виставка демонструє роботи митців з різних країн і таким чином пропонує молодим талантам, що починають свій професійний шлях, реальні можливості. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage