Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

На сайті hiiibrand.com опублікували фіналістів міжнародного конкурсу 2023 року, і серед них — ілюстрації Людмили Стецькович до книги Марії Правди «Там, де тече Ятрань»! Попередньо на конкурс подали 4520 заявок із 60 країн. Вітаємо ілюстраторку та авторку книги і радіємо цій новині!

Про книгу «Там, де тече Ятрань»:

Дев’ятирічний Тимош змушений рано подорослішати, коли в йо­го село приходить великий голод. На плечі хлопця лягає турбота про молодших брата і сестру, а часом — і про сусідських дітей. Аби допомогти батькам, Тимош поночі шукає зерна у мишачих норах, а рибальство на милій серцю річці-годувальниці Ятрані замінює на збір цвіту з дерев.

Ця книжка — данина пам’яті тим, хто не зміг пережити один із найстрашніших радянських злочинів. Але також — це історія про людяність, згуртованість і диво, які допомогли українцям вижити у голодні часи. А ­доповнюють оповідання Марії Правди чуттєві та сильні ілюстрації Людмили Стецькович.

Нижче ділимось кількома ілюстраціями з книги:

Міжнародний конкурс Hiii Illustration відкритий для ілюстраторів, творчих професіоналів, агентств, викладачів та студентів по всьому світу. Він спрямований на виявлення та вшанування виняткових  талантів та робіт у всьому світі, задля розвитку галузі ілюстрації на міжнародному рівні.

Hiii Illustration 2023, 11-ий Міжнародний конкурс ілюстрацій Hiii, включає чотири категорії: A-Commercial, B-Publishing, C-Children's Book та D-Uncommissioned. Група авторитетних міжнародних суддів обере переможців: буде обрано 1 Гран-прі, 20 найкращих з найкращих та 100 лавреатів премії Merit Award.

З більш ніж десятирічним обґрунтуванням, Міжнародний конкурс ілюстрацій Hiii зараз є одним з найвпливовіших конкурсів ілюстрацій у світі, відомим своїм масштабом, високоякісними роботами та впливом галузі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage