Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Радіємо ще одній хорошій звістці! Ілюстрації Романи Романишин і Андрія Лесіва до їхньої книги-картинки «Куди і звідки» увійшли до числа переможців нагороди Sharjah Book Authority 2022 року, посівши третє місце! Вітаємо творчу майстерню «Аґрафка»!

«Куди і звідки» — це візуальна й інтелектуальна мандрівка крізь тисячі років. Рух є природним: Земля, вода на ній, атмосфера, континенти, усі живі організми перебувають у безперервному русі. Ми ходимо, бігаємо, стрибаємо, повзаємо, пливемо, летимо. Ми мандруємо. Ця книжка — про рух і про мандри: не лише людей, а й тварин, рослин, вітру, води, нашої планети. Вона розповідає про подорожі заради торгівлі чи завоювання, про подорожі задля задоволення і відпочинку чи задля виживання, про наукові експедиції і паломництво. Про міграції, мапи, навігацію і, зрештою, про пошук свого власного шляху.

Романа Романишин та Андрій Лесів – творчий та сімейний тандем художників, який майстерно створює унікальні авторські книги, серед яких «Війна, що змінила Рондо», «Голосно, тихо, пошепки», «Я так бачу», «Куди і звідки», а також обкладинки до книг Террі Пратчетта, Стівена Гокінґа, Туве Янссон, Мар'яни Савки, Софії Андрухович та ін. Їхні книги здобули низку міжнародних нагород та перекладені багатьма мовами світу.

Виставка дитячих книжкових ілюстрацій проходить у Шарджі (ОАЕ) з метою показати неймовірні ілюстрації з книг різних країн. Учасники виставки беруть участь у змаганні за здобуття нагороди, де обирають переможців 1, 2 і 3 місць. Усі переможці отримують грошову винагороду.

Фото – Moh Mahdi Hemida.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage