Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

The Guardian: Топ-10 різдвяних книг для дітей

The Guardian

Газета «The Guardian» назвала 10 кращих книг світу про Різдво та зиму, які неодмінно сподобаються маленьким читачам! 

 

 

«Різдвяна історія» Чарльза Діккенса – класичний твір, який допоможе не лише повернути віру у Різдво, а й згадати, що навколо є люди, які попри все тебе люблять і цінують. Це дуже світла книга про дива, про добро і радість Різдва.

 

 

 

 

 

«Батько Різдва» Реймонда Бріґґса – сучасна інтерпретація історії про Санта Клауса. У цій книзі його не оточує купа добрих ельфів-помічників, а вдома не чекає любляча пані Клаус. У цій книзі Санта – звичайна людина, яка працює у звичайних і зовсім не казкових умовах.

 

  

 

 

 «Дитяче Різдво в Уельсі» Ділана Томаса – дуже чуттєва книга, якою автор нагадує нам, що Різдво – це час добра і дива. Він повертає нас у період дитинства, коли це величне свято було казковим і неймовірно важливим, коли воно дарувало нам можливість насолоджуватися життям і бути в колі близьких людей.

 

 

 

 

 

 «Маленькі жінки» Луїзи Мей Олкотт -  ще одна історія, яка змушує подумати над власним життям. І хоча Різдво тут не є центральним образом, все ж атмосфера свята збережена.

 

 

 

 

 

 «Канікули на льоду» Девіда Садеріса – збірка кумедних оповідань про Різдво, які змусять посміхнутися кожного. Адже Різдво – це веселощі!

 

 

 

 

 

 

 «Сніговик» Реймонда Бріґґса – дуже мила і добра історія про сніговика, для якого зима – все його життя. Саме ця книга-картинка вчить насолоджуватися кожним моментом і не втрачати жодної  хвилини свого життя.

 

 

 

 

 

 «Темрява воскресає» Сьюзан Купер - це класична історія протистояння добра і зла. Дерево, бронза, залізо, вода, вогонь і камінь – шість знаків, які допоможуть героям цієї книги перемогти. Чи вдасться це їм?

 

 

 

 

 

 

 «Різдво Моґа» Джудіт Керр – зворушлива історія кота на ім`я Моґ та його різдвяних пригод.

 

 

 

 

 

 

 «Листи від Батька Різдва» Джона Рональда Руела Толкіна  - листи, які відомий автор «Володаря перснів» та «Гобіта» писав щороку своїм дітям, доповнюючи їй короткими, але тим не менш чудовими історіями про Північний полюс, оленів та неймовірних полярних ведмедів.

 

 

 

 

 

 «Дівчинка з сірниками» Ганса Крістіана Андерсена – одна з найбільш відвертих та глибоких книг про Різдво та бідність, про надію на краще та віру у життя.

 

 

 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage