Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Голосно, тихо, пошепки» – серед переможців конкурсу 2nd Little Hakka в Китаї
Ще одна перемога Романи Романишин і Андрія Лесіва (творча майстерня «Аґрафка») тішить в останні дні року, що минає. Їхня книжка-картинка про звук і тишу – «Голосно, тихо, пошепки» – стала однією з переможців конкурсу 2nd Little Hakka International Picture Book Award у Китаї. Вітаємо Роману та Андрія!
 
Журі відзначило книжку у номінації «Best of the Best». Найкращі видання обирали серед 1766 книг із понад 50 країн. З повним переліком переможців у всіх номінаціях можна ознайомитися за цим посиланням.
 

Фото – Little Hakka, із церемонії нагородження переможців 

Видання вперше побачило світ українською у «Видавництві Старого Лева» 2017 року,  і вже невдовзі здобуло низку престижних нагород, зокрема разом із книгою «Я так бачу» «Голосно, тихо, пошепки» перемогла у премії «Bologna Ragazzi Award 2018» у номінації «Non Fiction». А права на книжку уже продано у понад десять країн світу.
 
 
Little Hakka – міжнародна книжкова премія, що проводиться цьогоріч уже вдруге. Нагорода має на меті заохочувати і винагороджувати усіх, хто присвячують себе творінню ілюстрованих книг та книжок-картинок. А також створювати нові можливості для міжнародного обміну і співпраці між видавцями, авторами та ілюстраторами.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage