Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Геройства та капості Маленького Вовчика
У «Видавництві Старого Лева» з’явилась нова серія книжок для дітлахів, що люблять захоплюючі пригоди – «Маленький Вовчик».
 
Британський письменник Іан Вайброу свого часу був простим вчителем англійської мови. Однак все змінилося, коли він взявся за написання творів для дітей. 1989 року на світ з’явилися «Історії про Сніфа», і відтоді автор не покидає свого захоплення пригодницькими казками. 60 дитячих книжок перекладені 24 мовами та видаються у 25 країнах світу – такий результат діяльності Іана Вайброу.
 
«Капосна книжка Малого Вовчика» та «Геройська книжка Малого Вовчика» - перші книги із серії про захоплюючі пригоди вовченяти, яка відтепер виходитиме у «Видавництві Старого Лева».
 
У першій частині головний герой навчається у Школі Поганців, щоб вивчити 9 Капосних Правил і стати справдешнім Злим Вовком. Але доброму та веселому вовченяті ця наука не дуже дається. У другій книзі Вовчик розбагатіє та стане директором «Академії Пригод». Усі ці вовчі перипетії Іан Вайброу розповідає у легкий та цікавий спосіб – його мова жива і доступна, а відтак захопить найвибагливішого читача.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage