Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Героїв роману Пратчетта і Ґеймана зіграють Девід Теннант та Майкл Шин
Завершується робота над екранізацією відомого роману Террі Пратчетта і Ніла Ґеймана «Добрі передвісники» (також відомий як «Добрі знамення»), яка повинна вийти на екрани у шести епізодах на початку 2019 року. І днями творці серіалу опублікували перший тізер.
 
 
Демон Кроулі постане перед глядачами у виконанні актора Девіда Теннанта, найбільш відомого завдяки ролі в телесеріалі «Доктор Хто», а також фільмах «Гаррі Поттер і келих вогню», «Юнайтед» та ін. А роль янгола Азірафаеля дісталася Майклу Шину, який грав у картинах «Угода», «Майстри сексу», «Сутінки» тощо. 
 
 
За сюжетом, янгол і демон, хоч і є протилежними істотами, – добрі друзі, які звикли до земного життя. Але все змінюється, і світ постає перед загрозою Апокаліпсису. Тож головні герої мусять слідкувати за новим «Антихристом» та докласти усіх зусиль, аби врятувати світ. Для екранів цю історію адаптував співавтор книжки – Ніл Ґейман. 
 
 
«Я вперше прочитав "Добрі передвісники" підлітком, і це була одна з моїх улюблених історій відтоді, – зазначив Шин. – Бути частиною колективу, яким довірено оживити роман на екрані, – це здійснення мрії. Працювати разом з Нілом, який, на мій погляд, є одним з найвидатніших оповідачів усіх часів, неймовірно захопливо».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage