Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Напередодні Дня Святого Миколая гематологічне відділення дитячої лікарні, у якому проходять лікування пацієнти з онкологією, змінило свій вигляд.

Хвостаті бешкетники з книжки Галини Вдовиченко «36 і 6 котів», а саме з ілюстрацій Наталки Гайди, оселилися на стінах відділення.

Вони їдять, танцюють, граються та бешкетують – 15 чотирилапих героїв дитячої книжки тепер щодня підніматимуть настрій пацієнтам. ГО «Фундація Течія», частина холдингу TECHIIA, яка майже 4 роки допомагає оновлювати обладнання в КНП «Обласна клінічна дитяча лікарня» у Кропивницькому, вирішилася зробили для дітей приємний подарунок.

Разом з «Видавництвом Старого Лева», яке видає серію книжок «36 і 6 котів», написаних Галиною Вдовиченко та проілюстрованих Наталкою Гайдою, Фундація перенесла героїв книжки в інтер'єр відділення. У лікарні запевняють, новий дизайн одразу припав дітям до душі.

«У працівників лікарні складається враження, ніби ці коти були з нами завжди. Але головне – це реакція дітей. У них новий інтер'єр викликає усмішки і хороший настрій, що надважливо для одужання», – розповів головний лікар Василь Хорощак.

«Котячі герої, створені Галиною Вдовиченко та Наталкою Гайдою, вже давно в дитячих серцях. І ми невимовно щасливі, що "36 і 6 котів" виходять за межі сторінок і заряджають своєю енергією всіх навколо. Ми розуміємо, наскільки середовище, у якому перебувають пацієнти, впливає на їхній емоційний стан, а отже і на одужання загалом. І раді разом з авторкою та ілюстраторкою долучитися до цієї хорошої справи – креативного оновлення дитячого відділення»,  – коментує Оксана Зьобро, керівниця відділу PR & Marketing  «Видавництва Старого Лева».

«"Фундація Течія" сконцентрувала чимало ресурсів та зусиль, щоб допомогти лікарні отримати найсучасніше обладнання. Але ж швидкість одужання також залежить і від середовища, в якому перебувають діти. Тепер у них є все: професійні лікарі, якісне обладнання та позитивний інтер'єр. Тому усім холдингом бажаємо дітям швидкого одужання і веселих свят в теплій домашній атмосфері», – прокоментував Володимир Дедишин, керівник відділу комунікації холдингу TECHIIA.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage