Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Гендальф» зіграє Холмса
Розпочалася робота над екранізацією книги Мітча Калліна «Бджоли містера Холмса». Фільм, який вийде під назвою «Містер Холмс», розповість про ще одну справу відомого у всьому світі детектива. Але на цей раз глядачі побачать Холмса не жвавим юнаком чи імпозантним чоловіком, а 93-річним дідусем.
 
Відомо, що головна роль дісталася Єну Маккаллену – британському актору, який здобув світову славу завдяки ролі чарівника Гендальфа у кінотрилогії «Володар перснів». 75-річний актор зіграє 93-річного Шерлока. «Понад 70 акторів вже виконували роль Шерлока Холмса на екрані. Зараз йому 93 роки. Прийшла і моя черга», - зазначив Маккаллен.
 
Режисерське крісло посів Білл Кондон, який працював над кінокартинами «Боги і монстри», «Сутінки», «П’ята влада». Сценарій для фільму написав Джеффрі Херчер, відомий роботою над серіалом «Менталіст».
 
За сюжетом, дія фільму відбувається у 1947 році в Японії. Шерлок, який давно відійшов від справ, займається бджільництвом і поринає у роздуми у віддаленому селищі, врешті вирішує знайти розгадку ще одного злочину. Цього разу справа стосується зникнення людини. Чи знайде детектив відповідь і чи допоможе це йому розібратися з власним життям?
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage