Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Галина Вдовиченко розповіла, як правильно засинати і прокидатися
З одного боку новенької книжки письменниці Галини Вдовиченко - дві історії на прокидання, з іншої - дві на засинання. «Засинай. Прокидайся» - перша книжка-перевертайка від Старого Лева для малят. На Дитячому Форумі письменниця провела майстер-клас із засинання та прокидання, до якого долучилися маленькі учасники книжкового дійства. 
 
«У розділі «Засинай» є історія про машинки, і ми з вами спробуємо її відтворити, - розпочала майстер-клас авторка. -  Я написала цю історію тому, що мені треба було приспати одного дуже активного хлопчика. Герої для історії знайшлися одразу: у мне є своя особиста іграшка у вигляді машини марки Фольцваген Жук. І от я розповіла цьому невгамовному маленькому хлопчику історію, яка починалася так: «Їде по нічній дорозі синій Фольцваген Жук...». Мій герой був дуже втомлений і зупинився перепочити біля розлогої верби, а далі сюди з'їхалися й інші втомлені подорожні». 
 
Роль втомленого Жука-Фольцвагена віртуозно виконала львів'янка Марічка, дівчинка Юля зіграла його компаньйонку - велику сріблясту Фуру. Згодом до них приєднався старенький Автобус та Мотоцикл. Зелена Верба огорнула їх своїм гіллям... Але ось казка добігла кінця, герої прокинулися, їх зустріло сонячне проміння, пташки та метелики. Усі герої майстер-класу зійшлися на думці, що коли прокидатися під пташиний спів і засинати під шум верби – хороший настрій на весь день гарантовано! 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage