Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Флешмоб #РадуйсяЖінко, або «Що дає нам радість»
Незабаром у книгарнях з’явиться нова поетична книжка Мар’яни Савки «Радуйся, жінко!», а довкола – трішки більше легкості і радості. Запрошуємо до діалогу всіх, хто хоче поділитися натхненням з іншими. В текстах авторка закликає жити вільно і яскраво, не зраджувати себе і своє покликання, кохати, танцювати і радіти життю попри все. 
 
Умови флешмобу – це множити світло і ділитися радістю: 
 
– напишіть, що вас заряджає і викликає посмішку, робить невагомою і щасливою; про людей, з якими радісно; про справи, які окриляють;
– поставте хештеги #РадуйсяЖінко #RejoiceWoman #ВСЛ;
– тегніть тих, з ким приємно розділяти радість, і запросіть до флешмобу;
– фото, відео, де ви щасливі, за улюбленим заняттям.
Необов’язково виконувати всі умови, головне – зробити цей світ і тих, хто поруч (на роботі, в метро чи соцмережах) трішки щасливішими.
 
Мар’яна Савка нагадує: Жінки мають підтримувати жінок, внутрішня солідарність дає багато сили для власних кроків вперед, дає відчуття, що між нами немає ревнощів чи конкуренції, а є підтримка і віра. Разом ми можемо багато що змінити.
 
Радуйся, жінко, – головний меседж моєї книжки і життєвої позиції. Жінки прокинулися до життя і в них є велика сила змінювати себе та змінювати суспільство. Хай великий творчий потенціал кожної буде в дії!
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage