Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фільм «Віддана» – відтепер онлайн!
Не встигли сходити на кінопоказ фільму «Віддана», знятого FILM.UA Production за романом Софії Андрухович «Фелікс Австрія», чи так вподобали стрічку, що хочете подивитися її знову? Тоді маємо для вас чудову новину! З 10 квітня фільм можна буде переглянути онлайн!
 
Відсьогодні стрічка з’явитиметься в онлайн-сервісах MEGOGO, OLL.TV, Sweet.tv та 1+1 Video. Слідкуйте за анонсами улюблених майданчиків, адже легальний доступ можна придбати лише на цих платформах
 
«Нарешті глядачі в Україні мають можливість подивитися фільм «Віддана» на легальних онлайн платформах – MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV та 1+1 VIDEO. Після завершення прокату ми отримали неймовірну кількість повідомлень у месенджери соціальних сторінок проєкту з питанням коли та де можна подивитись фільм онлайн. Ми розуміли, що чимало людей хочуть передивитись фільм знову, та є ті, хто не встиг побачити стрічку у кінотеатрах. У зв’язку з реаліями карантину, зараз онлайн-простір  це поки що єдина можливість продовження життя фільму. Тому тішимося, що фільм представлений на всіх основних онлайн-платформах. Дякуємо глядачам за терпіння та бажання дивитись українське кіно на легальних ресурсах» розповідає продюсерка «Відданої» Надія Зайончковська.
 
За сюжетом і у книжці «Фелікс Австрія», і у фільмі «Віддана», події розгортаються наприкінці XIX – на початку XX століття у місті Станіславів (колишня назва міста Івано-Франківськ). Йдеться про непрості стосунки між двома жінками: дочкою лікаря Аделею та її служницею Стефою, з якою вони разом виросли в одному будинку.
 
 
Режисеркою екранізації стала Христина Сиволап, для якої «Віданна» – повнометражний дебют. Над сценарієм працювали Аліна Семерякова та Софія Андрухович, продюсеркою стала Надія Зайончковська. Головні ролі у фільмі виконали Маріанна Янушевич, Алеся Романова, Роман Луцький, Олександр Кобзар, Сергій Волосовець, Ада Роговцева, Катерина Кухар, Євген Янович, Наталя Васько, Ірма Вітовська та інші.
 
Влаштовуйтеся зручніше, запасайтеся смаколиками і насолоджуйтеся переглядом!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage