Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фільм «Міст тролів», знятий за оповіданням Террі Пратчетта, – у вільному доступі
На початку 2021 року відбулася прем’єра серіалу, знятого за циклом «Варта» Террі Пратчетта, а нещодавно у вільному доступі з’явився короткометражний фільм «Міст тролів» – екранізація однойменного оповідання сера Террі.
 
«Міст тролів» – історія, що входить до серії «Дискосвіт» і яку автор написав 1991 року. Оповідання розповідає про пригоди вже старого Коена Варвара, котрий вирушає на пошуки мосту, під яким живе троль. Коен хоче випробувати свої сили і вбити троля, але після зустрічі з тролем все йде геть не так, як думалося.
 
Компанія «Snowgum Films» запланував екранізацію історії ще кілька років тому, а робота над фільмом включала краудфандингову компанію. Врешті прем’єра короткометражної стрічки відбулася лише у січні 2019 року на фестивалі Flickerfest, а згодом була представлена й на інших кінофестивалях. Нещодавно ж на офіційному YouTube-каналі «Snowgum Films» фільм став доступним для загального перегляду.
 
 
Режисером стрічки є Деніел Найт. Головного героя у фільмі зіграв австрійський актор Дон Бріджес. Також у зйомках взяли участь Рубенс Френсіс, Джон Дженкінс, Трой Ларкін, Ґленн ван Остером та інші.
 
Нагадаємо, українською серія «Дискосвіт» Террі Пратчетта виходить у «Видавництві Старого Лева».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage