Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Оце так новини! За книгою Кертіс Скарлетт «Феміністки не носять рожевого та інші вигадки» знімуть серіал. Як і книга, телепроєкт відкриє перед глядачами історії фемінізму від відомих жінок: акторок, співачок, активісток, письменниць, блогерок, дизайнерок.

І уже відомий акторський склад серіалу, що вийде із назвою «Girls Can’t Shoot (& Other Lies)». На екранах глядачі побачать таких акторок: Біні Фелдштейн («Американська історія злочинів»), Джаміла Джаміл («У кращому світі»), Ем Джей Розрігез («Поза»), Кет Деннiнґс («Дві дівчини без копійчини») та Лоллi Адефоп («Шпигун, який мене кинув»). Відомо, що усі вони долучаться до створення епізодів.

Сценарій пілотного епізоду напише Кертіс Скарлетт, а виконавчою продюсеркою стане Сірша Ронан.

«Феміністки не носять рожевого та інші вигадки» — це збірка есеїв видатних жінок, серед яких Кіра Найтлі, Сірша Ронан, Гелен Філдінґ, Емма Вотсон, Джемма Артертон, Скарлетт Кертіс... Ця книжка — не посібник про те, як бути ідеальною феміністкою, чи історія руху. Це приватні історії дуже різних жінок — відвертих, зворушливих, іноді смішних, часом збентежених, частіше невимовно сміливих. Вони користуються косметикою (якщо хочуть), носять рожеве (якщо хочуть), плачуть (або ні) та почуваються сильними (або ні). Кожна з них має свою історію, свій досвід і свій голос — і всі вони цінні та важливі. Ця книжка не розповідає всього, що треба розуміти чи знати про фемінізм, зате показує, що в серці фемінізму — жінки.

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage